Een fijn en liefde- en respectvol, maar vooral een gezond 2022!

211228 ChristenUnie Nieuwjaarswens week 52.jpgwoensdag 29 december 2021 17:44

ChristenUnie wenst alle inwoners van Reimerswaal een fijn en liefde- en respectvol, maar vooral een gezond 2022 toe, en geeft meteen ook wat stof tot nadenken mee...

ChristenUnie wil graag dat er één en ander verandert in Reimerswaal…

We hebben daar de laatste weken al aandacht aan gegeven via advertenties in het Advertentieblad in combinatie met artikelen op de website en we gaan daar de komende weken mee door.
De ChristenUnie ideeën gaan o.a. over verandering/verbetering van de bestuurscultuur in Reimerswaal en originele ideeën van ChristenUnie voor wat betreft inwonersparticipatie en het grondstoffen/afvalstoffenbeleid. Deze en andere ideeën zullen ook de komende weken nog door ons benadrukt worden.

ChristenUnie ziet nog wel eens alternatieven die minder of geen geld kosten, of juist opbrengsten genereren, maar er toch bij de andere partijen niet doorkomen. Soms lijkt het wel ‘hoe meer geld het kost hoe beter het is’…., maar het is uiteindelijke wel belastinggeld wat we aan het uitgeven zijn…
Met een goede verkiezingsuitslag kunnen we die houding misschien wat in een andere richting buigen.

Een ander terugkerend onderwerp is inwonersparticipatie, we zouden graag een participatieplatform zien in Reimerswaal zoals bijvoorbeeld Goes dat heeft met: www.goespraatmee.nl.

 

Vind jij ook dat het anders en beter kan? Ga dan stemmen in maart en liefst op lijst 3…

We zien bij de gemeenteraadsverkiezingen het liefst een stem op de ChristenUnie, maar we willen ook graag het belang benadrukken dat u gaat stemmen!

Niet stemmen is in zekere zin ook stemmen, maar dan zonder dat je met je stem een richting aan kunt geven… Bij de laatste verkiezingen hebben ruim 5 duizend kiesgerechtigden in Reimerswaal niet gestemd!

Stemmen is een democratisch recht voor elke Nederlander. Als je niet gaat stemmen, dan maak je geen gebruik van dat recht. Als elke Nederlander niet zou gaan stemmen dan heeft de politiek het helemaal voor het zeggen en hebben de burgers (niet-stemmers ) niets meer te vertellen…
Bij ChristenUnie telt iedereen mee en we roepen u dan ook op om van uw stemrecht gebruik te maken.

 

« Terug